Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Flott nyoppført hytte til salgs på Flugonfjell, Tuddal i Telemark.

Pris: 3.790.000,-

Standard

Dette er en flott hytte med høy standard og godt håndverk. Hytta har god planløsning og ekstra takhøyde som gir god romfølelse. Det er store vinduer i stua hvor du kan nyte utsikten, og som gir rikelig med lys. 

Kjøkken:
Flott kjøkkeninnredning i eik fra Sigdal med god skapplass. Integrert komyr med nedfelt induksjonstopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frys. 
Hvitevarer på kjøkken følger med i handelen. 

I tilknytning til kjøkkenet er det god plass til stort spisebord med plass til hele familien. Den åpne løsningen gir god romfølelse og innbyr til samvær og hygge. 

Stue: 
Romslig stue med god takhøyde og plass til sofagruppe. Store vinduer slipper inn rikelig med dagslys og tilbyr hyggelig utsyn over området. Stua har vedovn som avgir godt med varme og hyggelig stemning vinterhalvåret.

Fire soverom:
Hytta inneholder fire soverom. Hovedsoverommet har tilgang til eget bad. 

Bad:
Hytta har to bad. Begge badene har lyse og fine overflater med downlights og gulvvarme. Fliser på gulv og vegger, panel i taket. 

Bad en inneholder dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant. Her er det også badstue. 
Bad to er i tilknytning til hovedsoverommet og inneholder dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning. Her er det opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskinen som står der i dag følger med i salget. 

Overflater:
På gulv er det laminat, fliser på bad.
Vegger og himling har behandlet panel.

Hytta har skjult elektrisk anlegg med downlights i alle rom. 
Gulvvarme og strøm kan styres med egen app, KNX system. Se mer info her: https://www.gira.com/en/gebaeudetechnik/systeme/knx-eib_system/knx-produkte/systemgeraete/x1/features.html

DRAMMEN
ANSVARLIG MEGLER

Svein Liavaag

Eiendomsmegler / Partner

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn